Heerlijke shotgun shells met kruidig gehakt, mozzarella en spek, afgelakt met een heerlijke glaze.
Breng de BBQ op een temperatuur van 120 - 130 graden.
Kruid het gehakt met je favoriete kruiden!
Meng de mozzarella door het gehakt (je kan tevens pepertjes toevoegen voor de variatie)
Vul de cannelloni volledig.
Bereid dan de glaze, neem 4 EL BBQ saus, 3 EL Ketjap Manis, 1 EL basterd suiker en 1 EL stroop of honing en meng het geheel goed door elkaar.
Smeer de plakken spek in met de glaze en rol deze om de cannelloni.
Snij de plakjes cheddar door de helft.
Leg de shotgun shells op de BBQ en laat ze minimaal 1,5 uur op de BBQ liggen.
Na 1,5 uur smeer je de shotgun shells in met de glaze die je overhebt en laat je ze een 20 minuten op de BBQ liggen. Leg de cheddar op de shotgun shells en laat het een aantal minuutjes smelten.
Na een krappe 2 uur zijn ze klaar om op te eten!
Eet smakelijk